“Ka Thyer Legenin, Brinjët, Këmbët”, Banori Për Efektivin E RENEA-S: Duam 5 Orë Të Vijmë

“Ka Thyer Legenin, Brinjët, Këmbët”, Banori Për Efektivin E RENEA-S: Duam 5 Orë Të Vijmë

Bledar Beluli është efektivi i RENEA-s, i cili ka rënë në një greminë në kodrat e Thethit, në malin e Zorgjit. Ai ndodhet në greminë prej mëngjesit të ditës së sotme, ndërsa të parët që i kanë ardhur në ndihmë kanë qenë banorët e zonës si dhe punonjësit e zonave të mbrojtura.Njëri prej tyre tregon në një komunikim me “Report Tv” se Bledari ndodhet në një zonë mjaft të vështirë për t’u nxjerrë në krahë nga banorët, ndaj ëshë shumë e nevojshme prania e një helikopteri për ti dhënë atij ndihmën e parë.Efektivi i RENEA-s ka rënë nga një lartësi prej 200 metrash dhe ka dëmtuar një pjesë të legenit, dy këmbët, dorën dhe brinjët. Gjendja e tij është e vështirë, ndaj kërkohetardhja e helikopterit….per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni