Ka vilë superluks oze dhe para pa fu.nd, Ermal Mamaqi tregon‘sek.retin’ për t’u bërë i pasur: Punoj, por sërish më quajnë me FAT!

Moderatori i njohur Ermal Mamaqi ka treguar sek.retin se si një person mund të bëhet i pasur…vetëm duke punuar.
Në rrjetin e tij social në Instagram, Mamaqi ka postuar një foto me syze e me kostum duke shkruar edhe se për shkak se punonte 16 orë në ditë kishte majftueshmëri financiare.

“Të punoj 16 orë në ditë, 7 ditë në javë, 52 javë në vit dhe njerëzit sërish më quajnë ME FAT shtype rekl,am dhe shiko vide,on: