Kafenetë dhe restorantet nuk do të hapen nesër në Kosovë

Nga nesër do të fillojë ndryshimi i masave të vendosura nga Ministria e Shëndetësisë. Nesër do t lejohet të punojnë sektorit të ndërtimit dhe patundshmërisë, ndërkaq kjo nuk vlen edhe për kafenetë e restorantetGastronomia në përgjithësi, është futur në fazën e tretë, ku hapja e tyre do të bëhet me 1 qershor, raporton Gazeta Sinjali ha-pe rek- lamen per pamjet