Kafiteritë dhe restotantet rihapen nga dita e nesërme ne këtë vend

Pas një muaj e gjysmë, kafiteritë, restorantet, kafenetë dhe ambientet e tjera të hotelerisë së Preshevës po hapin dyert për mysafirë, raporton Ministria Lajmeve.Por të gjitha ambientet e lartëpërmendura do të rrespektojnë masat që janë vendosur për funksionalizimin e tyre, sepse ende nuk është bërë i mundur rikthimi në normalitet të plotë pas gjendjes së shkaktuar nga virusi Covid-19.Si parakusht, pronarët duhen të dezinfektojnë të gjitha hapësirat e brendshme dhe stafin e tyre të pajisur me mjete mbrojtëse dhe sanitare si maskat, dorëzat etj stipe rek lamen meposhte dhe shiko pamjet se si do fiunksionojne restorentet ne kete vend