Kafshë të dj.eg.ura të gja.lla, ja pa.mjet e tm.er.rit nga Australia (FOTO)

Situata u paraqit disi më e lehtësuar të dielën për shkak të uljes së temperaturave dhe rënies së fuqisë së erës. Në shtetin e New South Wales-it ka pasur rreth 150 va.tr.a zj.ar.ri. Autoritetet e këtij shtetit e cilësuan situatën të pazakontë. Me mijëra nj.er.ëz vazhdojnë të qëndrojnë në kampe mes pas.ig.u.risë për të ardhmen.
Së fundmi është ngritur dhe një Agjenci e Rimë.këm.bjes nga Zj.a.rri me qëllimin për të ndihmuar australianët të rindërtojnë je.tën pas kata.st.ro.fës. Per te pare fotot shtyp ne rekl,amen me poshte