Kafshë të djegura të gjalla, ja pamjet e tmerrit nga Australia (FOTO)

Situata u paraqit disi më e lehtësuar të dielën për shkak të uljes së temperaturave dhe rënies së fuqisë së erës. Në shtetin e New South Wales-it ka pasur rreth 150 vatra zjarri. Autoritetet e këtij shtetit e cilësuan situatën të pazakontë. Me mijëra njerëz vazhdojnë të qëndrojnë në kampe mes pasigurisë për të ardhmen.
Së fundmi është ngritur dhe një Agjenci e Rimëkëmbjes nga Zjarri me qëllimin për të ndihmuar australianët të rindërtojnë jetën pas katastrofës. Per te pare fotot shtyp ne rekl,amen me poshte