Kali shtiret sikur ka ngordhur sa herë që dikush përpiqet të hipë mbi të (VIDEO)

Kali shtiret sikur ka ngordhur sa herë që dikush përpiqet të hipë mbi të (VIDEO)

Ky kali është një aktor shumë i mirë.Sa herë që dikush përpiqet të hipë mbi të, ai bëhet sikur ka ngordhur, transmeton Klan Kosova.Jingang i ka mashtruar aq mirë njerëzit pasi ka bërë gjëra që të duket sikur nuk mund të vazhdojë më.Pronarët e tij thonë se kjo ndodh sa herë që njerëzit dëshirojnë të hipin mbi të. Ai qëndron vetëm por në momentin që dikush i afrohet ai bie në tokë.Një person që e pa videon tha: “Ai nuk është dembel por i zgjuar” shtype rekl,am dhe shiko vide,on