Kall ashi gris pant allonat dhe ç mend Noizyn me “twerk”, të gjithë shpërt hejnë në ulërima (Video)

Kall ashi gris pant allonat dhe ç mend Noizyn me “twerk”, të gjithë shpërt hejnë në ulërima (Video)

Reperi Noizy dhe Kal lashi janë bashkuar sërisht në një performancë së bashku në një clu b nate mbrëmjen e kaluar.

Por, kërcimi “twerk” që ka bërë valltarja nga Kosova Donjeta Kosumi ka bërë që të gjithë të pranishmit të shpërthenin në ulë rima.

Jo vetëm kaq. Kal lashi doli në skenë e veshur në një mënyrë shumë pro vo kuese. Pant allonat e saj tek v ithet ishin të gris ura ku kërcimi “twerk” i ka “çm endur” të gjithë, po ashtu edhe Noizyn që këndonte në krah të saj $htipe rel,am dhe shiko videon.