Kallashi pa të brendshme, Iva Aliko i ‘fut duart’ dhe e kontrollon live në emision

Iva Aliko dhe këngëtarja Kallashi ishin sot në emisionin “Zonë e Lirë”.Aliko ishte gjysmë e zhveshur, ndërkohë Kallashi po ashtu provokuese tha se ishte pa të brendshme. Këtë fakt e konifmoi Aliko e cila pa poshtë fustanit të saj.Ajo futi duart dhe kjo gje i shokoi te gjithe ne emision , te gjithe meshkujt u ‘cmenden’ pas ketij provokimi nderjmet dy vajzave..“Është e vërtetë, Kallashi është pa të brendshme”, tha Aliko.Per me teper shikoni videon e cila po ben buje , duke ha pur re kla amen me po shte dhe ju ha pet pas 3sekondave vidjo