Kam 3 vite që punoj në Gjermani, dhe ja çfarë kanë kuptuar ata që i bën shqiptarët ta ë.ndërrojnë

Kam 3 vite që punoj në Gjermani, dhe ja çfarë kanë kuptuar ata që i bën shqiptarët ta ë.ndërrojnë

Ajo çfarë gjermanët kanë kuptuar më mirë se të tjerët në lidhje me punën është kjo: të jesh produktiv kërkon më shumë sesa disiplinë dhe etikë të fortë pune – këtu kërkohet gjithashtu koha e nevojshme për t’u kujdesur për veten.Kujdesin për veten dikush mund ta përfytyrojë si të shkuarit në shtëpi për t’u shëruar nga gripi, të kalosh një jave në “fizioterapi”, “llixha”, apo “Wellness Centers”, apo edhe takimet me miqtë pas pune shtype rekl,am dhe shiko vide,on