“Kam ca kohë pa e beërë, dua që ta b.ëj me ty”, tiranasja i nxjerr bojën “të dj.eggurit” me bisedat

“Kam ca kohë pa e bërë, dua që ta bëj me ty”, tiranasja i nxjerr bojën “të djegurit” me bisedat Një vajzë nga Tirana ka rrëfyer e skandalizuar për JOQ bisedën me një djalë që kishte njohur në Facebook.Biseda kishte degjeneruar deri në atë pikë ku asaj i ishte neveritur situata.E shqetësuar ajo ka shpjeguar se.………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn