‘Kam fjetur me 80 burra që tra dhëtojnë gratë’- 43 vjeçarja bën thirrje: Mos i lini të vijnë tek unë, kushtojini vëmendje

Louise Van Der Velde, është nënë e dy fëmijëve. Burri e ka lënë të ve dhe sot është 43 vjeç.Pas vd ekjes së burrit të saj ne vitin 2004, ajo pohon se po jeton çdo ditë të jetës së saj, si të ishte e fundit.Te jetoj jetën time sek suale është puna ime e jetës”, thotë ajo, teksa ka treguar një seri historish trad htie që ajo ka regjistruar me 80 burra të martuar ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: