“Kam gjetur një të mirë! Bingo, na doli fati!”/ Z bardhet sk ema, SMS e k oduara të pro’stitut’ave të “Zogut”

Hermes Nikaj, personazhi i famshëm i ekranit, e moderatori i disa emisioneve të mëngjesit u vu ditën e djeshëm në pranga nga Policia e Tiranës për ak’uzat e “Pro’stitucion” dhe “Sh’frytëzim pro’stit’ucioni”.Ai u ar’res’tua së bashku me një 47-vjeçar nga Mamurrasi dhe një pros’tit’utë në një hotel në autostradën Tiranë-Durrës.Së fundmi detaje të reja janë mësuar nga ngjarja ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: