“Kam motrën pr.ostitutë në Holandë, ndaj kam bërë lekë”, Armand Peza ‘sh.okon’ me deklaratën në Top Channel (Video)

Sipërmarrësi i njohur, Armand Peza, ka folur sot për temën “Teknologjia ab.uzimet dhe përfitimet”. I ftuar sot në rubrikën “Trotuar” në emisionin “E Diell”, ka treguar një episod nga jeta e tij, e tha se mëdia kishte ab.uzuar me të.Ai shtoi se kishin që motra e tij ishte pros.titutë në Holandë, ndaj ai kishte disa biznese. “Ky kot bën si i devotshëm, sepse të gjitha bizneset që ka, i ka nga motra e vet që është pro.stitutë në Holandë, ndërkohë që unë nuk kam motër fare”, tha Armandi.Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon duke filluar nga minuta e 7:40 sht1pe rek1am dhe sh1ko videon e me poshtme: