“Kam vje dh lekë ne shtëpi”, Stresi tregon gabi min e tij të madh të fëmijërisë: Më ka rra hur babi nga Korça në Tiranë

“Kam vje dh lekë ne shtëpi”, Stresi tregon gabi min e tij të madh të fëmijërisë: Më ka rra hur babi nga Korça në Tiranë

Stresi rrë feu se kishte vjed hur lekë në shtëpi për t’u larguar në Greqi.

‘Kam vjed h lekë ne shtëpi. Kam marr dy shokë me vete, jam nisur për Korçë. Kemi dash me ik në Greqi, por babi im ka qenë shumë i shkathët dhe erdhi më kapi në Bilisht. Më kapi dhe më rra hu, nga Korça deri në Tiranë’, tha Stresi duke qeshur shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: