Kanë 53 vite diferencë, serbja martohet me të moshuarin para kamerave (Video)

21-vjeçarja Milijana Bogdanovićis dhe 74-vjeçari Milojko Božić u bënë të njohur për publikun fillimisht kur morën pjesë në një ‘reality show’ në Serbi.Ndërsa së fundmi ata mbajtën një ceremoni martese në një tjetër program televiziv.Milijana dhe Milojko u martuan më 7 shtator në qytetin Požega, Serbia perëndimore në një ceremoni që u transmetua drejtpërsëdrejti në televizion shtype rekl,am dhe shiko vide,on