Kaos në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’“/ Alarmohen banorët: “Na kanë hyrë hajdutët”

Kaos në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’“/ Alarmohen banorët: “Na kanë hyrë hajdutët”

Sabiani dhe Einxhel kanë bashkuar forcat për t’iu bërë një lojë banorëve të “Big Brother VIP”.

Gjatë natës dyshja kanë krijuar një lëmsh të vërtetë të shtëpi, duke rrëzuar objekte ose duke i fshehur ato.

Ditën e sotme banorët janë habitur kur kanë parë gjendjen, madje Arjola është shprehur “Na kanë hyrë hajdutët”.

Më vonë ata e kanë kuptuar që kjo është një lojë e dikujt prej tyre, por ende nuk e kanë zbuluar kush fshihet pas saj.

Monika dhe Iliri kanë hedhur dyshimet se mund të jetë vepër e Donaldit me Einxhelin.