Kap mat gruan me të dashurin, burri i vr’et të dy brenda në makinë

Kap mat gruan me të dashurin, burri i vr’et të dy brenda në makinë

Një burrë që’lloi dhe vr’au gruan e tij dhe të dashurin e saj, një parking në Walmart në Oklahoma.Sipas policisë, burri i veshur i gjithi në të zeza, hapi zjarri në parkingun e një qendre tregtare. Oficerët e Departamentit të Policisë thanë se gruaja dhe i dashuri i saj u gjetën pa jetë brenda makinës së tyre.Dëshm’itarët thanë se ai qëlloi 9 herë me ar’më në drejtim të tyre, duke i lënë të vde’kur në vend ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: