‘Kape me dorë, se po më ha në sysh’/ Dajana Shabani nuk du.ron para djalit me muskuj: Më zgjidhet fustani (Video)

‘Kape me dorë, se po më ha në sysh’/ Dajana Shabani nuk du.ron para djalit me muskuj: Më zgjidhet fustani (Video)

Etioni Reçi është i pasionuar pas sporteve eks treme, kryesisht drifti i makinave. Prej vitesh, ai është marrë me gara të çm endura. Ditën e djeshme ai ka qënë i ftuar në emisionin “Casa del los 3s”, por është vënë në siklet nga moderatorja Dajana Shabani.Ajo i ka thënë hapur se sa herë që ai sheh nga ana e saj, asaj i zgjidhet fustani por fatmirësisht nuk ka shka ktuar asnjë inc ident shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: