Kaq para ofron Noizy per koken e Klodian Çalamanit,bën një thirrje për të bur.gosurit: Kur ta shihni ta…

Kaq para ofron Noizy per koken e Klodian Çalamanit,bën një thirrje për të bur.gosurit: Kur ta shihni ta…

Noizy ka reaguar sërish lidhur me ngjarjen e rëndë të një dite më parë, ku 8-vjeçari Matero Vasia u v r a dhe gropos nga fqinji i tij, Klodian Çalamani. Reperi i famshëm ka publikuar një fotografi të autorit të k rimi t makabër, ndërsa ka dhe një thirrje për të b urgo su.rit.

“Kjo foto është për të gjithë çunat me vlerë dhe sedër që janë nëpër b urg jet e Shqipërisë. Kur ta shihni ta kemi parasysh vetë,,,kini kujdes o çuna aty brenda se ky është i fortë, ka v r.ar ë një fëmijë 8-vjeçar.”, ka shkruar Noizy. Një ditë më parë, reperi kërkoi dënimin me p ushkatim.