Kastriot Myftaraj: Nuk do të jetë e largët dita që do të shemben të gjitha Xhamitë

Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura anti-muslimane. Ai ka postuar në faqen e tij në Facebook një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së muslimanëve shqiptarë. Kësaj here ai ka shkuar shumë larg duke bërë thirrje të hapur për gje nocid ndaj muslimanëve. Myftaraj bëjnë thirrje për rrëmbim xhamive, për s’ulme kundra një bashkësie fetare, për shkelje të kushtetutës në emër – kinse – të mrojtjes së kushtetutës shtyp mbi relamen dhe shihni vid.eo