Katër djem e tërheqin z.varrë, si u nxorr gjithë gj.ak prokurori Ndoja nga makina ku i bënë at.entat (video)

Mësohet se Laho është person me precedentë penalë, një nga personat që ka rr.ahur një biznesmen në vitin 2016.
Të pl.agosurit janë dërguar në spitalin e Durrësit, teksa prokurori Ndoja, i që.lluar me 2 pl.umba, është jashtë rre.zikut për jetën.

JOQ Albania ka siguruar në mënyrë ekskluzive videon nga momenti pasi automjeti është që.lluar me ar.më zja.rri dhe të pl.agosurit nxirren jashtë nga persona të rastit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: