Kejvina paska bashkëjetuar me nipin e deputetit të PS-së?

Kejvina paska bashkëjetuar me nipin e deputetit të PS-së?

Pak ditë më parë qarkulloi me shpejtësi lajmi se, bukuroshja Kejvina Kthella u mbajt rreth 10 orë në pyetje në Pr’okurori lidhur ndaj ate’ntatit të kry’epro’kurorit të Durrësit, pasi Redjan Rraja, nipi i deputetit të PS-së dysh’ohet si një prej au’torëve, me të cilin Kejvina kishte lidhje ndaj edhe u morr në pr’okurori. Më pas Redjan Rraja pranoi se ka qenë me Kejvinën kur ka ndodhur ate’ntati shtype rekl,am dhe shiko vide,on: