Kelmendi: Nuk Kam Besuar Që Kryeministri Kurti Do T’i Bëj Aq Shumë Argat Serbisë

Edhe kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi është dëshpëruar nga kryeministri në detyrë, Albin Kurti, duke thënë se nuk e kishte besuar se do ia bënte kaq shumë argatin Serbisë.

Kelmendi ka shkruar në Facebook se Kurti po e luan argatin e Serbisë, duke thënë se për këto 70 ditë qeverisje të tija është bërë tamam argat i serbëve sh1k0 v1d30n sht1pe rek1am m3 posht3 dhe shikojeni: