Këngëtari i famshëm e dërgon vajzën e tij çdo vit tek gjinekologi për të parë nëse është e virgjer!!

Reperi i famshëm T.I. si rrallë herë ka zbuluar disa sekrete në raport me vajzen e tij.
T.I ka thënë se ai e shoqëron vajzën e tij 18-vjeçare tek gjinekologu për çdo vit për të siguruar që ajo është akoma e virgjër.
39-vjeçari theksoi se sa e rëndësishme është për të që vajza e tij adoleshente Deyjah Harris nuk ka kryer akoma marrëdhënie shtype rekl,am dhe shiko vide,on: