Këngëtari i njohur kosovar: Shqiptarët hanë sushi e s’kanë ku të flenë

Këngëtari i njohur Mentor Haziri, i ftuar në emisionin “Why Not”, përpos muzikës, foli edhe për pasionin e tij për të eksploruar Shqipërinë, gjithashtu edhe për kontrastet që ka turizmi në Shqipëri dhe mungesën e infrastrukturës.Kam qenë me një mikun nga Amerika në Jalë para dy vjetësh dhe është vënë në kontrast, se është e çuditshme. Ke një vend ku ka sushi, një shampanjë 600 euro në plazh dhe ke vendin tjetër ku s’ke ku të flesh shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: