Këngëtari i njohur shqiptar she rr me disa djem pas koncertit, ndalohet në Gjermani nga policia (Video)

Këngëtari i njohur Kidda është ndaluar nga Policia në Gjermani pasi është përfshirë në një sherr.

Mësohet se ai është përfshirë në një zënkë me disa djem të tjerë dhe për të ndaluar konfliktin mes tyre është dashur ndërhyrja e Policisë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: