Këngëtari që h.umbi jetën në Durrës ishte me vëllain në makinë , dëshmitari që pa skenën i t.merruar tha se…(Pamje të r.ënda)

Erjon Beli, 30-vjecari qe h.umbi jeten ne ak.sident ne Durres kendonte ne nje lokal nate ne qytetin bregdetar.
Por ai nuk ishte vetem ne momentin qe ndodhi ak.sidenti.30-vjeçari nga Kavaja mësohet se ishte bashkë me të vëllanë në makinë në momentin kur ka ndodhur perp.lasja, por fatmirësisht ai ka sh.pëtuar pa l.ëndime.Në momentin e ak.sidentit , i riu ishte duke folur live me kamera në celular, e personi në anën tjetër të telefonit ka parë të gjithë skenën e f.rikshme të ak.sidentit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: