Këngëtarja e bukur shqiptare me burrin 20 vjet më të vogël

Muzika i bashkon artistet dhe ne muzike lindin dhe ciftet me te bukur ashtu sic ka ndodh me kete cift simpatik.
Ata kurre nuk e treguan lidhjen e tyre per shkak te moshes po ata ishin cifti me i bukur dhe shume te dahsuruar me njerei tjetrin.
Vera Oruçaj dhe Sunaj Saraçi cifti me i bukur i viteve 90 ka nje romance te bukur mes tyre pavaresisht viteve, per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.