Këngëtarja go.det meshkujt shqiptar “Ushtroni pak e mos u dor.ëzoni menjëher në sht.rat”

Ajo eshte nje nga emrat kryesor ne estraden shqiptare ku ka bere buje sefundmi me kenget si dhe fotot shum te nxehta te cilat i publikon per cdo dite .Se fundmi ajo kishte publikuar edhe disa foto shum perveluse nga banjo te cilat u bene buje pastaj e per kete u ftua ne nje emision ne Klan ku foli per jeten profesionale si dhe ate private.Ajo provokoi paksa meshkujt shqiptare duke thene se te behen me te forte ne shtrat sepse po dorezohen menjeher.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn