Këngëtarja shqiptare e thotë TROÇ: Burri im kënaqet me pak, naten me kerkon vetem…

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri ishte pjesë e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon përmes një lidhje Skype, nga ku tregoi rutinën e këtyrë ditëve në vetizolim. Sa i përket marrëdhënies me të shoqin, Adelina pranoi se ka pasur edhe zënka për arsye të vogla, por mes tyre ka dashuri pafund.E pyetur nga Bieta nëse i gatuan të shoqit çdo natë pjatën e dëshiruara, ajo tregoi se ky i fundit nuk është person i fiksuar pas ushqimit por ai knaqet me pak se sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: