Këngëtarja shqiptare nd ahet nga i dashuri pasi ai e tra dhtoi, zbuloi gjithçka me atë që tha

Këngëtarja shqiptare nd ahet nga i dashuri pasi ai e tra dhtoi, zbuloi gjithçka me atë që tha

Këngëtarja e njohur Sheila Haxhiraj ishte e ftuar së fundmi në ‘Prive’ në rubrikën ’60 sekonda’. Këngëtarja i është përgjigjur pyetje rreth jetës së saj artistike si dhe asaj pri vate.Një ndër pyetjet që i’u drejtua këngëtares ishte: A jeni e dashuruar? ‘Isha’ është shprehur ajo.Më pas ajo ka zbuluar arsyen jo në mënyrë të drejpërdrejtë por tërthorazi të nd arjes nga i dashuri ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: