‘Keni nga 2-3 shtëpi që i përdorni vetëm 10 ditë ‘, biznesmeni bën për ‘dush të ftohtë’ pol itikanët: Pse s’i hapni për banorët (Video)

‘Keni nga 2-3 shtëpi që i përdorni vetëm 10 ditë ‘, biznesmeni bën për ‘dush të ftohtë’ pol itikanët: Pse s’i hapni për banorët (Video)

Këta politikanë që kanë nga dy-tre shpia që shkojnë atje vetëm 10 ditë në vit, pse s’i japin lirojnë ato për banorët e prekur nga tërmeti meqë u dhemb zemra për shqiptarët. Cili nga ata e kanë hapur shpitë, nuk dua të vazhdoj më se mund të vazhdoj gjithë ditën duke sharë. Punëtorët e mi kanë dashur të japin rrogën e një muaji, por unë u kam thënë jo. Të japin një ditë pune. Le të marrim një nismë, që 6 muaj këtë tatim fitimi 50% t’u shkojë këtyre familjeve në nevojë për ndërtimin e banesave të prekur shtype rekl,am dhe shiko vide,on: