Kërcnohet Albini nga Daut Haradinaj: Nëse Albini nuk e lëshon karriken e kryeministirt ka punë me mua!

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj, në një deklaratë të dhënë për Telegrafin, ka thënë se Albin Kurti, po dërgon lajme të mira për Serbinë e të këqija për prodhuesit e Kosovës, duke deklaruar se taksën 100 për qind do ta zëvendëson me reciprocitet. Per te pare videon se si ia ktheu Albini pergjigjen shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak