Kërkohen njerëz për punë që vetëm flejnë, paga 17 mijë euro ja si te aplikoni

Kërkohen njerëz për punë që vetëm flejnë, paga 17 mijë euro ja si te aplikoni

NASA kërkon vullnetarë për të qëndruar dy muaj në shtrat, e për këtë do të marrin një pagesë prej 19 mijë dollarësh.

Por, ndërkohë, për 60 ditë nuk duhet të ngrihen nga krevati për asnjë herë të vetme.Studimi i zhvilluar në bashkëpunim me Agjencinë Hapësinore evropiane dhe atë Hapësinore gjermane aplikoni me poshte tek rekl,ama dhe shikojeni vide,on: