Këshilltari i Thaçit tallet me Kurtin: Edhe i shkallmuar nga partnerët e tij, edhe po i ngatërron hapat në shkallët juridike

Adil Behramaj, këshillar i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka reaguar pas përgjigjes që Komisioni i Venecias i ka kthyer kryeministrit në detyrë të vendit, Albin Kurti.

Qeveria në detyrë ka njoftuar se se Komisioni ka vendosur të mos e trajtojë kërkesën e Kurtit, duke vlerësuar që do të respektojë vendimmarrjen e Gjykatës Kushtetuese për çështjen e mandatarit.

Behramaj ka thënë se Kurti po i ngatërron edhe hapat në shkallët juridike sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: