Kështu e “KALLË” dasmën Leonora Jakupi, Ajo se çfarë ka veshur ajo do ju habisë!

Kështu e “KALLË” dasmën Leonora Jakupi, Ajo se çfarë ka veshur ajo do ju habisë!

Kështu e “KALLË” dasmën Leonora Jakupi, Ajo se çfarë ka veshur ajo do ju habisë!. Një video që po qarkullon në Internet, Leonora shihet duke vallëzuar në një dasmë dhe bashkë me Sinan Hoxhën kishin hipur mbi një tupan.
Përveç vallëzimit, vëmendje tërhoqi edhe pamja e jashtme të dy këngëtarët dukeshin shumë bukur në veshjen që kishin zgjedhu stipe reaamen meposhte dhe shiko pamjet se si e kall dasmen Leonora