Kështu e ‘tra.dhtoi’ Roberti – Norën publikohet VIDEO

Estrada është në hall nga thashethemet. Ndër vite të famshmit përballen me fjalë, herë herë të pa durueshme.Shumë të përfolur kanë qenë gjithmonë edhe Nora e Roberti, edhe para se të ishin çift.Supozohej për lidhje të fshehta e gjëra të tjera, që komentoheshin edhe në qarqe mediatike. Sa shumë është folur lartë e poshtë edhe për atë se a e tradhton Robert Berisha të shoqen, Noren shtype rekl,am dhe shiko vide,on