Keshtu nuk e keni pare kurre Hashim Thaçin

Keshtu nuk e keni pare kurre Hashim Thaçin

Hashim Thaçi ka r.eagur lidhur me ftesën e Gj.ykates S.peciale ndaj Kadri Veselit. Thaci përmes një postimi në facebook ka thënë se ka pasur nderin e madh që për l.irinë e Kosovës që nga fillimi të rrugëtoj vazhdimisht me Veselin dhe në çdo hap jam është ndier krenar me punën dhe angazhimin e tij të pa shoq shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.