Kështu nuk keni parë, këto janë shtëpitë më të çuditshme në botë: Do mbeteni pa fjalë!

Arkitektët mund të bëjnë mrekullinë dhe këtë e dëshmojnë më së miri këto shtëpi. Banesat në fotot e mëposhtme janë ndërtuar në mënyrë interesante dhe janë më uniket në botë.

Forma e tyre është e çuditshme dhe në të njëjtën kohë shumë speciale.

Ato kanë marrë vëmendjen e mediave në mbarë botën jo vetëm për dizajnin e tyre, por edhe për shkak të ndërthurjes perfekte mes arkitekturës dhe natyrës.