Kështu sillen fe.emrat kur duan të Bëjjnë Detyrat e Shtepis

Femnat çlirojnë aromën, së cilës mashkujt nuk mujn m’i rezistue. Por, kanë edhe ditë të caktueme gjatë të cilave joshen nga mashkujt e pashëm dhe dominues.Gjatë ovulacionit femnat bahen nga pak ma të egra, të gatshme për joshje, ndërkaq ma shumë kujdesen për pamjen e vet dhe janë shumë xheloze ndaj konkurrencës.Sapo dalin nga shtëpia fillojnë gjuetinë e pavetëdijshme ndaj mashkujve. Ecin ma ngadalë, ma shumë dredhin kërdhokullat, nxjerrin gjoksin para, ftyra ju shkëlqen dhe ndihen ma tërheqëse dhe me vetëbesim ma të madh se kurrë ma parë.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn