Këta jan dy kolonelët që ishin t’merri i ushtrisë serbe, Por që v’riten pabesisht nga shqiptarët!

Dy personalitete ushtarake të cilët i treguan armikut se shqiptarët edhe ne rrethana të vështira lufte dijnë të organizojnë ushtri profesionale dhe jo vetëm të shkrepin një pushkë, por të fitojnë beteja. Brigadat profesionale të UÇK-së nën komandën e Shtabit Suprem të Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK) në betejat e Loxhës, Llukës shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.