Këta janë dajet, tezet, nipat dhe kushërinjtë të cilët i ka punësuar Fatmir Limaj, por i la pa pun shiu te gjith Albin Kurti

Gazetari Xhevdet Pozhari ka postuar një shkrim ku ka bërë publik emrat e të punësuarve nga Partia e Fatmir Limajt sa ishte në pushtet
Më poshhtë mund ta lexoni shkrimin e tij.Fatmir Limaj: Qeveria e Kurtit sot e ka shkelur ligjin, sepse ka larguar njerëz të cilët kanë qenë të zgjedhur përmes konkursit.
Risjellim në vëmendje disa prej punësimeve me konkurs për të cilat ka droje Limaj. shtyp ne rek1am dhe i sheh te gjithe