Këta janë vëllezërit shqiptarë dhe e ëma që e vr anë policin malazez (VIDEO)

Tre shqiptarë janë ar restuar pasi ek zekutuan me ar më zj arri policin malazez Millutin Lekoviq, gjatë kalimit të kufirit.Ngjarja ka ndodhur në Igalo, në afërsi të qytetit Herceg Novi, në orën 14:00, rreth 5 km larg kufirit kroat.

Tre personat, të cilët nuk kanë pasur me vete dokumenta identifikimi, në momentin e ndalimit kanë thënë se janë nga Kosova ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: