Kete gje nuk e keni ditur per Albin Kurtin

Albin Kurti, për vite të tëra ishte zëri i opozitës.Por, që nga 3 shkurti i viti 2020 statusi i tij ka ndryshuar.Ai mori besimin e deputetëve për të qenë kryeministër i Kosovës.Krejt kjo pasi që Lëvizja Vetëvendosje e Lidhja Demokratike e Kosovës arritën ujdi për bashkëqeverisje.Por, Kurti është emri i njohur në skenën politike të Kosovë të paktën në dy dekadat e fundit.I lindur në vitin 1975 në Prishtinë, emri i Albin Kurtit, u bë i njohur tek në vitin 1997 sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon