Këtij i thuhet “Shqiptar me Zemër“ shikojeni çka i bën Serbit në ring!

Këtij i thuhet “Shqiptar me Zemër“ shikojeni çka i bën Serbit në ring!

Shefat Isufi nga Tërnoci i komunës së Bujanocit ka fituar titullin kampion i Evropës në IBF kategoria gjysmë e rën. dë. Ai mundi kundërshtarin e tij Slavisha Simonovic nga Serbia gjatë bok simit që u zhvillua në Regensburg të Gjermanisë.Bok sier nga Lugina ka arritur të tregojë profesionalizëm e kulturë të lartë sportive dhe është një nga boksierët e rrallë që nga një klub lokal depërton në arenën ndërkombëtare shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.