Këto binjake se’ksi duan 1 burrë të përbashkët, por kanë 1 kusht…

Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra.Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka shtangur jo pak ndjekësit e tyre.Ato kërkojnë një burrë të përbashkët që të martohen të dyja më të, por me një kusht shtype rekl,am dhe shiko vide,on: