Këto janë shenja tregojnë se Z oti dhe ëngjëjt po u mbro jnë dhe kujdesen për ju

Sipas disa besimeve, të gjithë kemi një engjëll mbrojtës. A është sinjë udh ëzues sh pirtëror që ju mbr on nga e keqja dhe ju ndihmon të kapërceni pe ngesat.
Por e dini që ka disa shenja për të kuptuar se ju një engjëll ose Zo ti po ju mbron? Po janë 1o shenja që e tregojnë këtë gjë.
Shenja e parë: Ai ju viziton shpesh në ëndërrat tuaja dhe ju bëni një gjumë të qetë nëse kjo ndodh.

Shenja e dytë: Ju shikoni forma të çuditshme. Shikoni drita të forta, pika që ndriçojnë dhe këto nuk janë lojëra që u bëjnë sytë tuaj, por tregojnë se ose Zo ti ose një en gjëll po ju mbron.
Shenja e tretë: Ndj eni një aromë të ëmbël në ajër. Edhe kjo është një shenjë se engjëlli mbrojtës është afër jush dhe po kujdeset për ju.

Shenja e katërt: Teksa jeni duke ecur ju gjeni një pendë të bardhë edhe kjo është një shenjë se po ju mbrojnë dhe se do ju ndodhin gjëra të mira.

Shenja e pestë: Nëse keni kafshë shtëpiake ose fëmijë të vegjël do e kuptoni më shpejtë se Zo ti ose një engjëll po ju mbron. Nëse foshnja ose kafsha juaj shtëpiake rri shumë kohë në qetësi, do të t

hotë se dikush po ju mbron.
Shenja e gjashtë: Numrat përsëriten, nëse kapni shumë shpesh orën 11:11, 12:12 ose 15:15 dhe kështu me radhë edhe kjo është një shenjë.

Shenja e shtatë: Temperatura e dhomës ku ju jeni ndryshon vazhdimisht, por këtë gjë mund ta kuptoni nëse keni termometër për ambientin ose kondicicer dhe të shikoni se tempreatura ka ndryshuar e kondicionerit nuk është aq sa e keni lënë ju.

Shenja e tetë: Ju dëgjoni zhurma që duket sikur vijnë nga shumë larg. Edhe kjo është një shenjë se dikush është pranë jush.

Shenja e nëntë: Nuk keni frikë të rrini vetëm. Vetmia nuk ju trem b dhe kjo do të thotë se dikush është aty me ju dhe trupi juan e ndien këtë.

Shenja e dhjetë: Ndje ni sh pime në pjesën e pasme të kokë dhe kjo tregon se engjëlli që po ju mbron do t’ tregoj se është aty për ju.