Këto janë vajzat e showbiz-it shqiptar të lidhura me ‘bosa’ me të shkuar kri,minale.

Ditën e djeshme u zbulua se Kejvina Kthella ishte thirrur në Prokurori për të dëshmuar si një e njohur e ngushtë e të dyshuarit Redian Rraja, në lidhje me ate ntatin që iu bë prokurorit Ariana Ndoja.Por Kejvina nuk është e vetmja nga vajzat e shoëbiz-it shqiptar që ka pasur lidhje me persona të lidhur me kri,min shtype rekl,am dhe shiko vide,on: