Kim Mehmeti: Lopën po e nxore përditë në TV e bën vlerë kombëtare, vajza, trupi është fole ku rri shpirti, s’mund ta…!

Kim Mehmeti: Lopën po e nxore përditë në TV e bën vlerë kombëtare, vajza, trupi është fole ku rri shpirti, s’mund ta…!

Publicisti shqiptar Kim Mehmeti, në një reagim në rrjetet sociale ka komentuar së fundmi ekspozimin e të rejave shqiptare në ekrane të zhv.eshura. Mehmeti thotë se këto vajza duhet të kuptojnë se trupi është fole ku prehet shpirti. Më tej, duke vijuar të njëjtin krahasim, publicisti thotë se edhe “Shpendi e di që zogjtë nuk ruhen në fole të mbyllura, pasi duan diell”, duke nënkuptuar kështu trupin, e mandej ironizon kur thotë se “por as në atë (folenë), ku fryn era, dhe cilido mund t’a prekë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: